Nopea netti valokuituverkolla Lavajärvi-Komiin?

IPP:n ja Elenian kiinnostus valokuituverkon rakentamiseen Lavajärvi-Komin alueelle on kartoitettu, ja rakentaminen on siis mahdollista mikäli riittävästi liittyjiä löytyy. Koska Elenian sähköverkon uudistuksen suunnittelu on para-aikaa käynnissä ja työt alkavat keväällä 2020 roudan sulettua, on asialla kiire eikä aikaa ole haaskattavaksi. Olemme onnekkaita ajoituksen suhteen, mutta mikäli menetämme tämän sauman yhteisrakentamiseen, nousee kynnys huomattavasti ja voi olla, ettei uusia mahdollisuuksia juuri tule. Nyt on erinomainen mahdollisuus myös nostaa Lavajärvi-Komin houkuttelevuutta alueena!
 
Kiinnostuneiden määrän kartoittamiseksi olemme tehneet hyvin lyhyen ja yksinkertaisen kyselykaavakkeen. Kyselyn yhteydessä pyydetään liittymästä kiinnostuneiden yhteystiedot, jotta heihin voidaan olla jatkossa yhteydessä. Tiedot säilytetään luottamuksella GDPR-lainsäädännön mukaisesti.
 
Mikäli alustavan kartoituksen mukaan kiinnostuneita on riittävästi, voidaan hankkeessa edetä ja IPP järjestää aiheesta infotilaisuuden. Tätä viestiä ja linkkiä  kyselylomakkeeseen voi jakaa tämän jakelun ulkopuolelle jääneille. Hanke koskee kuitenkin lähinnä Lavajärvi-Komin lähialuetta mihin ollaan sähköverkon maakaapelointia aloittamassa.