TYKKI-kerho starttaa torstaina 28.4! Tehdään Yhdessä Kaikenlaista Kyläläisten Iloksi

Hei kaikki kyläläiset! 
 
Aurinko paistaa ja TYKKI-kerho starttaa tällä viikolla tutustumiskerralla to 28.4 klo 17.30 Lavajärven Liikuntakeskuksella! 😎
 
TYKKI tulee sanoista Tehdään Yhdessä Kaikenlaista Kyläläisten Iloksi, joten mukavaa tiedossa tälle kesälle!
Se on maksuton, kerran viikossa pääosin Leirirannassa kokoontuva Lavajärven-Komin kyläyhdistys ry:n talkoovoimin järjestämä matalan kynnyksen hanke kevät-kesälle 2022, tarjoamaan mukavia sosiaalisia kontakteja ja virittämään yhteisöllisyyttä turvallisessa ympäristössä.
TYKKI-kerhossa ideoidaan, suunnitellaan, tehdään ja toteutetaan kaikenlaista kivaa, joka huipentuu kyläläisille järjestettävään kesätapahtumaan heinäkuussa.
TYKKI:in ovat tervetulleita kaikenikäiset kyläläiset, pääroolissa lapset ja nuoret. Tavoitteena osallistaa kylän väkeä sosiaaliseen toimintaan aidosti kasvotusten ja antaa vastuuta etenkin  nuorille myös pienempien lasten ohjaukseen sekä yhteistyöhön myös toiseen suuntaan yli ikärajojen. Näin ollen siis kylän aikuisia ja senioreja kaivataan myös mukaan, viimeistään TYKKI:n loppuhuipentumaan eli kesätapahtumaan .
 
Terveisin TYKKI-ohjaajat: Laura, Hanna ja Tea
 
Jollet pääse mukaan tutustumiskerralle ja haluat mukaan TYKKIin tai muuten vaan lisätietoja, laita postia tea@pinsiontaimisto.fi  tai tekstiviesti 050-431 44 67. Aikuiset voivat halutessaan tuoda TYKKIin oman panoksensa vaikka vain jollain kerralla, mikä ei vaadi muuta sitoutumista, pienikin panos on arvokas!
 
Tervetuloa lämpimästi kaikille mukaan!