TIETOA KYLÄSTÄ

Lavajärven-Komin seutu kuuluu Pirkanmaahan. Alueen kylät (Lavajärvi, Komi ja Joenkulma) ovat pääosin Hämeenkyrön kunnan alueella. Kyläkeskus sijaitsee n. 20 km päässä Hämeenkyrön keskustan ja n. 15 km päässä Ylöjärven kaupungin palveluista. Komi sijaitsee länteen, Hämeenkyröön päin ja Joenkulma Lavajärven laskujoen suunnassa etelään, Tampere-Vaasa –tien suuntaan.

Lavajärven-Komin seudun erityisiä valtteja ovat väljä asuminen, kaunis kulttuurimaisema sekä jylhä, osin koskematonkin luonto. Alueella otettuihin kuviin voi tutustua näiden sivujen lisäksi mm. Riitta Angevuon ja Aarre Leskisen kuvagalleriassa.

Haluamme paikallisen kyläyhdistyksen ja muiden toimijoiden puolesta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi, käymään tai asumaan seudullemme!

 

Tonttitarjonta

Lavajärven osayleiskaava sekä kartta vuodelta 1997.

Myydään seuraavia omakotitalotontteja Lavajärven ympäristössä

  • Okt-talotontteja Lavajärventien varrelta, (Lavajärventie 300),  Myyjä: Eijo Myllymaa p. 0400 426 604
  • Rinnetontti 0,87 ha Mustalahdentiellä, n. 200 m Lavajärvestä, (Mustalahdentie 50), Myyjä: Ilkka Salomaa p. 050 501 3480
  • Useampia eri kohteita, Joenkulmantie 255, Myyjä: Veikko Setälä, Puh. 0400 623 955
  • Tienvarsitontti (Lavajärventien/Nevalantien risteys), metsämaata, vesijohto vierestä, Myyjä: Olli Lahtinen, Puh. 03 3782263
  • Peltomaata, hyvä paikallistie alueelle, (Mustalahdentie 70), Myyjä: Jukka-Pekka Majamäki, puh. 040 587 2444

Onko sinulla tontti myytävänä?

Kylämme on vireä ja sellaisena sen toivomme säilyvän. Kyläyhdistys haluaa tarjota kyläläisille mahdollisuuden ilmoittaa myyntiin taloja tai tontteja kylän internetsivujen kautta. Mikäli teillä on tarjota myyntiin talo, tontti, kesäasunto tai vaikkapa talousrakennus voitte ilmoittaa siitä Kyläyhdistykselle niin lisäämme tiedon tälle sivulle.

Myytävistä kohteista on ilmoitettava seuraavat tiedot; myyjän nimi ja yhteystiedot , kohteen laatu (tontti, talo – kuvaus) ja kohteen sijainti. Jos haluat voit myös lähettää mukaan valokuvan.

Rakennuksen voi ilmoittaa myös vuokrattavaksi, jolloin vuokrausaika on ilmoitettava. Valokuva kohteesta tekee ilmoituksesta houkuttelevamman.

Kyläyhdistys markkinoi kohteita, mutta varsinaisen myynnin hoitaa omistaja. Hinta ym. tarkemmat tiedot voivat olla myös vain varsinaisen myyjän tiedossa. Kyläyhdistys toimii vain yhteystiedon välittäjänä.

Mikäli kohde tulee myydyksi tai haluatte muuten poistaa sen nettisivuilta pyydämme teitä ilmoittamaan siitä osoitteeseen kylayhdistys (at)lavajarvi.fi

Kylän elinvoimaisuus säilyy uusien asukkaiden ja mahdollisten yritysten myötä, joita toivomme tavoittavamme.