HERÄTYS, Lavajärvelle valokuitu JOS riittävästi liittymän TILAAJIA

Lavajärvelle rakennetaan valokuituyhteydet VAIN JOS löytyy riittävästi liittymän TILAAJIA (35 tilaajaa). Ei siis riitä että meillä on monta asiasta kiinnostunutta tai joskus tulevaisuudessa valokuitua tarvitsevia! Tällä hetkellä tuon toteutumiseen tarvitaan vielä monta sopimuksen allekirjoittanutta tilaajaa.

Jos tilaajia saadaan riittävä määrä, niin IPP rakentaa valokuidun Elenian sähkökaapelointitöiden yhteydessä (Sorvajärven tienhaarasta Komintietä Koivistonkyläntielle). HUOM!!! Jos valokuitua ei rakenneta nyt, niin sitä tuskin saadaan tänne tulevaisuudessa koska se on liian kallista erikseen maahan kaivettuna.

IPP:n nykyinen suunnitelma rajautuu Lavajärven pohjoispuolelle, mutta suunnitelman raja-alueita on mahdollista saada mukaan kunhan vain tilaajia löytyy riittävästi kyseiseltä alueelta. Tämä toki vaatii sen että hanke ylipäätään toteutuu tuolla jo suunnitellulla alueella.
Jos kuitu saadaan rakennettua nyt suunnitellulle osuudelle, niin sen laajentaminen lähialueille on mahdollista tulevaisuudessa eli tällä nykyisellä hankkeella on vaikutusta myös tuleviin hankkeisiin.

IPP:ltä (asiakaspalvelu 03 450 5610, Raido Riis 043 217 5555, raido.riis@ipp.fi) saatte lisätietoja ja liittymä sopimuksen. Omalta kylältä asiasta eniten tietää Jyri Öörni.

Te jotka olette nyt liian kaukana suunnitellusta alueesta mutta kiinnostuneita valokuitu liittymän hankkimisesta, niin käykää merkitsemässä kiinnnostuksenne IPP:n karttaan (https://www.ipp.fi/yksityisille/netti). Suunnitelmia tehdään vain alueille joissa on riittävästi kiinnostuneita. Voitte myös täyttää sopimuksen nyt sillä se sitoo teitä vain jos hanke toteutuu teidän asuinalueellenne.

Viimepäivien etätyöt ovat osoittaneet jo sen että nykyisillä langattomilla yhteyksillä ei pärjätä pitkälle tulevaisuuteen. Olkaa aktiivisia ja viekää viestiä myös naapureillenne!